قوانین و مقررات ورود به استادیوم
چهارشنبه, 21 آذر, 1403
WEDNESDAY, December 11, 2024
فدراسیون کونگ فو و هنرهای رزمی ( ورزشی )
معرفی
اطلاعات تماس
تعرفه
فدراسیون کونگ فو در قسمت غربی مجموعه ورزشی آزادی و در بالای استخر قهرمانی قرار دارد که از طریق درب غربی مجموعه می توان برای رسیدن به این مکان استفاده کرد. به تازگی این فدراسیون مجهز به سالن تمرینی مناسبی در جوار خود به متراژ 475 متر مربع جهت تمرین ورزشکاران این رشته گردیده است.

تاریخچه KUNG FU کونگ فو، شناخته شده ترین ریشه ی هنر های رزمی پیدایش و فلسفه کونگ فو، ازجمله پیچیده ترین مسائلی است که می توان به آن پاسخ داد و علاقمندان به راحتی نمی توانند اطلاعات مستندی از چگونگی شکل گیری این هنر رزمی بدست بیاورند. کونگ فو یک نگرش است بر دنیای جدید، ضمن اینکه دارای یک تاریخچه ی قدیمی است.

کونگ فو حدود 2500 سال پیش در کشور چین توسط مردی به نام درایاما تائیشی یا «تامو»یا «بودهی دارما»یا«دات مور»یا «بودا آدها »کاشف اندیشه برتر و نفوذ روح توانا عرضه شد. درایاما ثابت کرد که انسان قبل از اینکه به مسائل دنیای خارج خود بی اندیشد بهتر است به خود فکر کند و همین اتفاق بود که جامعه ی قرن بیستم را با تکان شدید به مکتب خود رهنمون کرد و هم اکنون میلیون ها انسان از تمامی جوامع، مفتون این اندیشه شده اند. درایاما در ابتدا شاگردان را به گرد اندیشه فرو برد و پس از سالیان زیاد ریاضت در توانایی اندیشه، دانست که نیروی اندیشه توانا است ولی تن بی حرکت است. از همین جابود که به منظور نمایش نفوز اندیشه ی برتر، حرکاتی از دست و پا ابداع شد. حرکات درایاما با تحول های بسیار به صورت دست و پا و بالاخره متکی به نیرو های دوران بطریقه ی علمی امروز به آن پرداخته می شود. آمیخته ای از هنر تن وروان است که نام آن را کونگ فو نهاده اند.

درسال 1900 استادانی از نژاد زرد بگرد هم جمع شدند و اصولی بر ضربات علمی و فنی بنام هنرهای مبارزه ای تنظیم کردند و مربیانی نیز به کشور های مختلف جهان اعزام داشتند. برخی اعتقاد دارند درا یاما از هندوستان وارد چین شده، اما پژوهش های دقیق تاریخی در حوزه فنون رزمی، وجود شیوه مبارزاتی شبیه به فنون وی را در هندوستان آن زمان تأیید نمی کند. در این میان نظر «پال پیلوت» مورخ فرانسوی و گروهی دیگر از محققان که معتقدند وی از ایران به چین رفته است، به حقیقت نزدیک تر به نظر می رسد. وجود معابدی که در غرب چین میان کوهستان ها و بعضاً در غارها بنا ء شده و نقش نماد ماه و خورشید «که از مبانی دیدگاه مانی وسایر مخالفین سلسله ساسانی است »بر دیوار آنها، همچنین مطالب تخصصی مطرح شده در مکاتب کونگ فو درباره ی ماه واشاره اساتید این سبک به ماه و معنی آن در سبک های «پاشی ین چین ، نگو چوچوآن»و سایر سبک ها و تلفظ چینی کلمه فارسی «تاماه » که همان « تاموست » به همراه خیلی دلایل دیگر بنیا نگذار کونگ فو شائولین که شناخته شده ترین ریشه سایر هنرهای رزمی جهان است، را یک ایرانی معرفی می کند.

به هر تقدیر، درایاما از غرب به چین آمد و به «بودتور »رفت و پس از طی مراحل و منازعاتی، امپراتور، آن معبد را در اختیار وی گذاشت تا تعلیمات خود را درآنجا بنیاد کند. این معبد پس از چند دوره تخریب و آتش سوزی و بازسازی، بعدها در زمان سلسله «تانگ» شائولین نام گرفت . در هنگام استقرار تامو در این معبد، هنرجویان وی از فشار خستگی و تمرکز شدید اثنای تمرینات فکری و روحی به ضعف جسمانی شدیدی مبتلا شدند که درایاما را مجبورکرد تمرینات بدنی خاصی را برای جلو گیری از فساد سلولی و افزایش قدرت جسمانی به او ارائه کند. قسمتی از این تمرینات «شی آر لوهان شو»یا«آی کی کین کیو»نام دارد که امروزه نیز اگر درست تدریس شود، جزء مفید ترین و سنگین ترین تمرینات بدنی موجود در دنیا است . از درایاما دو کتاب به جای مانده که یکی «یی جین چینگ» نام دارد و در ارتباط با تقویت نیروی جسمانی است و دیگری «شیه سویی جینگ» گفته می شود که ناظر بر تمرینات فکری و تعلیمات روحی است.

از کتاب دوم در مراجع رسمی کشور چین بطور علنی اثری در دست نیست و گفته می شود کتاب نخست نیز به طور کامل در اختیار پژوهشگران قرار نگرفته است .درایاما پس از تعلیم شیوه خود، روزی از معبد خارج شد و دیگر هرگز بازنگشت، اثری از مقبره یا قبر او در دست نیست، ولی تصاویری که به او نسبت داده می شود، از چین تا اوکیناوا و از استرالیا تا محله چینی ها در شهر های مختلف آمریکا، زینت بخش مکان های تمرین هنرهای رزمی است. درحقیقت چهره واقعی درایاما همچون چهره حقیقی فنون او برای همگان روشن نیست، اما نتایج عمل او دراغلب نقاط آسیای جنوب شرقی هم ازنظر آیینی وهم به لحاظ تمرینات بدنی تا امروز باقی مانده است.

کونگ فو توآ در ایران درسال 1352 توسط بیانگذار آن استاد پروفسور ابراهیم میرزایی با 5 نفر هنرجو فعالیت خود را آغاز کرد و در حال حاضر تعداد علاقمندان به هزاران نفر در سطح کشور رسیده است و این نشان دهنده ی تیزهوشی و ذکاوت هموطنان است که خیلی زود به فوائد کونگ فو پی بردند و بسوی این ورزش کشیده شدند. کونگ به معنای دانایی و فو به معنای طریقت است و در پیوند این کلمات به کونگ فو طریقت دانایی گفته می شود حرکت در مسیر دانایی و یا گام برداشتن در طریقت دانایی به درک انسان بستگی دارد و درک حاصل نیروی فکر است و فکر نیز در جسم قرار دارد که به آن پایگاه فکر می گویند.

کونگ فو ضمن این که دارای یک تاریخچه قدیمی است، یک نگرشی است بر دنیای جدید و جوانانی که در این اثر هیجان زده بسر می برند و هرگونه اعمال قهرمانی ازآنان سلب شده و گاهی گوشه گیری آنان را مبتلا ساخته است یک دنیای جدید است، راهی پر قدرت است و روش درست اندیشیدن است.


تهران - کیلومتر 5 آزاد راه تهران کرج
مجموعه ورزشی آزادی
کد پستی: 1484813111
021 - 4473 90 22
©2018 Azadi Sport Complex, All Right Reserved