سالن های تیراندازی دارای دو مجتمع مجهز تیراندازی با سلاح گرم و بادی است که در حد فاصل این دو مجتمع فدراسیون تیراندازی واقع شده است. برای رسیدن به این سالن ها از هر دو ورودی غربی و شرقی مجموعه ورزشی آزادی می توان استفاده کرد. موقعیت جغرافیایی آن انتهای ضلع شمال شرقی با چشم اندازی بسیار زیبا است.
نخستين باشگاه تير اندازی در قرن سيزدهم و چهاردهم ميلادی توسط آلمانی ها راه اندازی شد که عضويت در آن فقط به مردان محدود مي شد اولين مسابقات تير اندازی قهرمانی جهان در سال 1897 ميلادی توسط باشگاه تير اندازی ليون فرانسه به مناسبت جشن بيست و پنجمين سال تاسيس باشگاه در مسافت 300متر برگزار گرديد.
مسابقات قهرمانی زنان در رشته تير اندازی نيز در سال 1958 ميلادی برگزار شد. (Union international Tir sport) به عنوان پيشگامان تير اندازي باعث شد، در بسياري از کشورها در اواسط قرن نوزدهم فدراسيون ها ی ملی بنا نهاده شوند. در سال 1907 ميلادي اتحاديه بين المللي تير اندازي (UIT) توسط هشت کشور پايه گذاری شد که امروز با عنوان (ISSF) (فدراسيون جهانی تيراندازی) شناخته می شود. اين سازمان هم اکنون در مونيخ آلمان قرار دارد و يکصد و چهل و هشت عضو دارد.
در ايران فدراسيون تير اندازی در سال 1958 ميلادی (1337شمسی) از آن زمان تا کنون ساله ای بسياری می گذرد و اين فدراسيون در طول عمر پنجاه ساله خود 14 رئيس فدراسيون را به خود ديده است. همانطور که عنوان شد تير اندازی يکي از رشته های اصيل ايرانی است که در دين مقدس اسلام نيز تاکيدات بسياری بر روی آن شده است. ورزشی مفرح و جذاب که سهم زيادی در توزيع مدالهای آسيايی و جهانی دارد.
1) اولين مسابقات تير اندازی در دنيا در سال 1872 در ايالت پنسيلوانيا امريکا برگزار گرديد که تعداد محدودی تماشاچی داشت.
2) اولين فدراسيون جهانی تير اندازی در سال 1886 در فرانسه تشکيل گرديد و بانی آن دان يل مری لون رئيس ديوان عالی فرانسه بود.
3) اولين رئيس فدراسيون جهانی تير اندازی، دکتر کورت هافلر بود.
4) رئيس فعلی فدراسيون جهانی تيراندازی اولکريوو اسکواررانا اهل مکزيک می باشد و مقر فدراسيون جهانی نيز در شهر مونيخ آلمان است.
5) کنفدراسيون تير اندازی آسيا در ششم نوامبر سال 1966 تشکيل شد و رئيس فعلی آن شيخ سلمان الصباح اهل کويت که مقر کنفدراسيون آسيا نيز در کشور کويت است.
6) اولين دوره مسابقات قهرمانی آسيا در جولای 1967 در شهر توکيو ژاپن انجام شد.
7) اولين حضور تيراندازان ايران در مسابقات بين المللی در بازيهای آسيايی 1974 تهران بود که با 14 تير انداز در آن شرکت کردند.