وزیر ورزش و جوانان گفت: اگر میخواستیم یک ورزشگاه بسازیم، کار راحتتری داشتیم تا این که بخواهیم استادیوم آزادی را بازسازی کنیم.
به گزارش روابط عمومی مجموعه ورزشی آزادی و به نقل از پایگاه خبری ورزش و جوانان، جمعی از اعضای بنیاد ملی نخبگان کشور صبح امروز (دوشنبه 8 دی ماه 1404) با دکتر احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان دیدار و گفتوگو کردند. در پایان این جلسه وزیر ورزش با بیان این که استفاده از نقطه نظرات نخبگان نقش موثری در تصمیمسازیهای ورزش کشور دارد، توضیحاتی را در خصوص موضوعات مورد بحث ارائه داد.
دکتر دنیامالی در مهمترین بخش صحبتهای خود به انتقادها از بحث بازسازی استادیوم آزادی اشاره کرد. وی در این باره گفت: حقیقتا باید بگوییم ما اگر میخواستیم یک ورزشگاه بسازیم، کار راحتتری داشتیم تا این که بخواهیم این استادیوم را بازسازی کنیم. آزادی بیش از نیم قرن سابقه دارد و کار بازسازی آن متفاوت از سایر مکانهای ورزشی است.
وزیر ورزش و جوانان با اشاره به این که تدبیری درستی برای آغاز عملیات بازسازی استادویم آزادی صورت نگرفت، ادامه داد: من به هیچ وقت در طول عمر مدیریتیام دنبال نقد عملکرد گذشتگان نبودهام اما باید بگویم در مورد موضوع آزادی تدبیری درستی اتخاذ نشد. اول از همه باید دو، سه مجموعه مثل تختی را مرمت میشد و بعد به فکر آزادی میافتادیم و این همه تماشاگر را در یک استادیوم 6 هزار نفری جمع نمیکردیم.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر چیزی حدود 600 نفر روزانه در آزادی مشغول به کار هستند. جدا از بازسازی، باید ممیزیهای AFC و FIFA را هم لحاظ کنیم؛ چرا که استانداردهای این دو نهاد بین المللی فوتبال تغییر کرده و موظف به انجام آن هستیم. بنابراین این حجم از معماری زمانبر است و امیدواریم که بعد از جام جهانی آزادی به بهره برداری برسد