شنبه 04 اسفند وزیر ورزش و جوانان: کمپ تمرینی 20 فدراسیون در آزادی ساخته می شود  
   
  وزیر ورزش و جوانان گفت: کمپ تمرینی 20 فدراسیون ورزشی در مجموعه ورزشی آزادی ساخته می شود.

به گزارش روابط عمومی مجموعه ورزشی آزادی؛ دکتر احمد دنیا مالی در حاشیه دیدار تیم ملی بسکتبال ایران و هند در مورد وضعیت ورزشگاه آزادی گفت: آزادی را مقاوم سازی می‌کنیم تا علاوه بر آن تیم‌های پرسپولیس و استقلال در یک فضای خوب بازی‌های خود را انجام دهند.
ما می‌خواهیم مجموعه ۱۲ هزار نفری بسازیم و علاوه بر ساخت استخر، شرکت توسعه تجهیز با ۲۰ فدراسیون توافق نامه امضا خواهد کرد تا این فدراسیون‌ها کمپ تمرینی خود را در مجموعه آزادی بسازند.

وی ادامه داد: ۳۰ اسفند تیم ملی بازی دارد و حضورمان در جام جهانی نهایی می‌شود. ایران بیشترین امتیاز را در بین تیم‌های آسیایی دارد و تمام تلاش من این است فضای فوتبال آرام باشد. در آینده شفاف سازی می‌کنیم و شرایط را برای مدیریت بهتر اهالی فوتبال بهتر کنیم.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: ما همه تلاشمان را می‌کنیم تا وضعیت باشگاه‌ها و نحوه برگزاری مسابقات در یک فضای همدل در شرایط بهتر باشد. رفاقت و صمیمیت و حفظ منافع ملی در فوتبال مهم است.